Medicina Pe Net

Afla totul despre boli, tratamente si produse naturiste

Cancerul si modalitatile de prevenire sau vindecare

pe 3 iulie 2011

   Cancerul este o boala crunta, de multe ori necrutatoare. El ne rapeste fiinte dragi si ne provoaca mari suferinte. Stim ca aceasta boala se incearca a se vindeca de catre medici prin intermediulchimioterapiei sau a radioterapiei. Totusi exista si cai alternative de tratament, pe langa acestea care sunt deosebit de agresive pentru organism.

1. Cu totii avem celule canceroase in corp. Aceste celule nu apar, insa, la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde. Cand doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor dupa tratamentele efectuate, inseamna doar ca testele sunt incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt in numar detectabil.

2. Cand sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse.

3. Cand este diagnosticat cancerul, inseamna ca persoana respectiva are deficiente nutritionale multiple. Aceste deficiente pot sa apara din cauze genetice, a noxelor din mediul inconjurator, a alimentatiei si stilului de viata gresite.

4. De aceea este necesara schimbarea dietei si administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la intarirea sistemului imunitar.

6. Chimioterapia presupune “otravirea” celulelor canceroase cu rata mare de crestere, dar astfel sunt distruse si celulele sanatoase, iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima sau plamanii pot fi iremediabil afectate.

7. Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, in acelasi timp arde, cicatrizeaza si distruge celule, tesuturi si organe sanatoase.

8. Chimioterapia si radioterapia vor reduce, la inceput, dimensiunea tumorilor. Folosirea indelungata a acestor tratamente nu va duce, insa, la distrugerea definitiva a lor.

9. Cand in corp se acumuleaza prea multe “deseuri” toxice rezultate in urma chimio si radioterapiei, sistemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infectii banale si a complicatiilor lor.

10. O metoda foarte buna de lupta impotriva celulelor canceroase este de a le infometa, adica a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.

   Celulele canceroase se devolta prin intermediul:

1. Zaharului
Eliminand din alimentatie zaharul, se elimina astfel una din cele mai importante surse de hrana a celulelor canceroase . Inlocuitorii de zahar, indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina sau alte produse au ca baza aspartamul ( E 951), o substanta chimica daunatoare. Un inlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine si melasa, dar in cantitati moderate.

2. Sarea
Sarea de bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba. Alternativa ar fi sarea de mare .

3.  Acidul
Celulele canceroase “infloresc” in mediu acid. O alimentatie preponderent carnivora induce un pH acid in corp, si ar fi mai bine sa se consume peste si pasare in cantitati mici, decat carne de vita sau porc. Carnea mai poate contine substante administrate animalelor: antibiotice, hormoni de crestere si paraziti, ce dauneaza in special persoanelor cu cancer.

4. Prajelile si mancarea nesanatoasa
O dieta bazata 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grau integral, seminte, nuci si fructe schimba pH-ul corpului in alcalin. Sucurile proaspete din legume asigura necesarul de enzime digestive, usor absorbabile, care ajung la nivel celular in 15 minute de la consumare si care hranesc si favorizeaza cresterea de celule sanatoase. Este bine sa se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi.

5. Cafeua, ceiul negru si ciocolata
Evitati cafeaua, ceaiul si ciocolata ce pot contine cantitati mari de
cofeina. Ceaiul verde este o alternativa foarte buna, avand si proprietati anti – canceroase. Cea mai buna bautura este apa!

6. Carnea rosie
Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in interiorul intestinului, intra in putrefactie si se creste astfel cantitatea de reziduuri toxice din corp.

7. Negativismul si pesimismul
Cancerul este o boala a mintii, corpului si spiritului…
Gandirea pozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa supravietuiasca. Furia, neiertarea si amaraciunea “construiesc” un mediu stresant si acid in corp. Trebuie sa invatam sa avem un spirit iubitor si iertator, sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata !

8. Miscare putina
Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta oxigenului. Facand exercitii fizice zilnice si de respiratie, oxigenul ajunge adanc,la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importanta pentru distrugerea celulelor canceroase.

 

 

Sursa : www.stildeviata.com


Lasă un comentariu